Yorick Stam biedt hoop in verwarrende tijden’

Zondag 14 januari 2018 staat zanger en theatermaker  Yorick Stam met z’n gelijknamige voorstelling in Roosteren. Hij zingt eigen Nederlandstalig repetoire omlijst met het beste van Brel en Shaffy. Uitgesproken en sensitief. Geïnspireerd door de onverwoestbare kracht van de hoop.

Een muzikale theater-brunch in de sfeervolle werkruimte van Karmijnrood.

Yorick wordt muzikaal begeleid door Bart Rademakers ( piano ) , Marie – José Didderen ( cello ) en George Janssen ( contrabas )

aanvang : 11.15 uur ( duur : 1,5 uur ) / Verzamelen op de aangegeven parkeerplaats waarna we gezamenlijk in 3 minuten wandelen naar de speellocatie.

prijs : 17,50 euro incl. Een kop koffie en een stuk vlaai alleen contante betaling mogelijk.

Reserveren : info@karmijnrood.com     Vermeldt naam , telefoonnummer en het aantal kaarten                  

Parkeren :  u kunt parkeren op de parkeerplaats gelegen schuin tegenover Hotel restaurant de Roosterhoeve / hoekstraat 29 , 6116 AW in Roosteren ( Limburg )

Inhoud :

Het grote verhaal in mijn liedjes is ontzag
Voor de veerkracht van de mens
Voor de manier waarop geluk gevonden
Verloren en
Weer opnieuw gezocht wordt.

Het grote verhaal in mijn liedjes is
Die zoekende mens,
Die zoekt naar schoonheid.
Die probeert goed te doen.
Die er voor de mensen om hem heen is.

Het grote verhaal in mijn liedjes is poëzie.

In een poging het beste uit mezelf te halen.
Zo vrij als Shaffy, zo wijs als Brel.
En zoveel mogelijk mezelf –

Yorick Stam 

In zijn programma ‘Hoop’, gaat hij op zoek naar eigenheid, geïnspireerd door zijn twee grote voorbeelden én door de onverwoestbare kracht van de hoop.

De Nederlandstalige kern van het programma wordt gevormd door zijn afstudeerproject voor de master Theaterzang. Die opleiding rondde hij in 2016 af aan de Toneelschool Amsterdam in samenwerking met het Conservatorium Amsterdam. Aanvullend zingt hij het beste van Brel en Shaffy.

Yorick was als acteur te zien in vroege producties van Karmijnrood en te gast in de werkruimte van Karmijnrood met het succesvolle zangprogramma  Le Maître chante , o.a. met Gé Titulaer.

Wij wensen u ‘ HOOP ‘ toe !